Om

Discografi

MICHAEL JEFF JOHNSON

 

 

 

ÖPPET BREV

Hej!

Jag är glad att du hittat min hemsida. Här möter du en del av mig och det jag brinner för.

Ända sedan jag var mycket liten har jag älskat att hitta på sånger. Med åren växte även modet att sjunga dessa sånger själv och göra en skiva. Det blev en skiva till, och en till, och... Jag hade ärligt inte trott det, fast det alltid funnits där som en dröm om framtiden.

Jag är bara väldigt tacksam att dessa sånger hittat ut till människor som lyssnat och tagit dem till sig. Bättre än så kan det inte bli. Att slipa på hantverket, pröva nya vägar och samtidigt vara trogen en djup och intensiv längtan har nu växt till ett slags kall. Lite högtidligt, men det gör mig motiverad att fortsätta skriva och sprida min musik. Det handlar inte om mig, utan vem Gud är i och genom mig. Han är källan till all kreativitet.

Han går aldrig förbi dig heter sången som satte igång tanken på att ge ut min musik och sjunga mina sånger själv. Den är så speciell, för mig och för många andra vad jag förstår. Den bara fanns där en natt när jag hade svårt att sova. Texten. Tonerna. Ackorden. Färdig att montera ihop och sjunga.

Om jag kan ära Gud med min musik vill jag göra det. Jag hoppas att det här bara är början. Förhoppningsvis har du hittat en spik att slå på, en väg att gå med den du är och det du gör. Vi ska bara fortsätta.

Hoppas vi ses framöver!

Ps. Skriv gärna en rad om någon av mina sånger landat hos dig och betytt något. Ds.

Din vän Michael

PRESENTATION

 

Michael Jeff Johnson är född 1972 i småländska Virserum. Han är en svensk musiker, sångare och låtskrivare, numera bosatt i Sävedalen utanför Göteborg.

 

Hans musik är väl spridd över landet via ett flitiga turnerande och genom alla radiospelningar av hans sånger. Musiken andas pop, med en hel del inslag av americana i kombination med äkta svensk singer/songwriter-anda. Med sånger som ”Han går aldrig förbi dig”, ”Ögon som vet” och ”Slutar försöka” har Michael funnit en väg ut till en stor och bred publik.

 

Sedan 2005 har det blivit sju album:

ALLT VI SKULLE KUNNA BLI (2005)

FARVÄL TILL ENSAMHETEN (2007)

FÖR DENNA LÄNGTANS SKULL (2009)

UT (2011)

PÅ ANDRA SIDAN AV EN STORM (2014)

SÅNGEN SKA ALDRIG TYSTNA - samlade sånger (2015)

JORDENS LÄGSTA PUNKT (2017).

 

 

”Skapandet handlar inte om mig, utan vem Gud är i och genom mig. Han är källan till all kreativitet. Sången ska aldrig tystna.

COPYRIGHT © MICHAEL JOHNSON MUSIK 2015 | ALL RIGHTS RESERVED

PRIVACY STATEMENT | TERMS & CONDITIONS